Elektrische auto

Leven met een tweedehands elektrische auto: hoeveel kosten EV’s om op te laden? Zijn 2de hands auto elektrische auto’s het kopen waard? Laten we eens kijken hoeveel ze kosten, hoe ver ze kunnen rijden, en hoe het is om te leven met de goedkoopste gebruikte EV op Autos Ronny.

Elektrische auto’s kosten

De kosten van het opladen van een elektrische auto kunnen variëren, afhankelijk van waar en wanneer je oplaadt. mobilhome verkopen

In zijn nieuwste video bespreekt Rory de wiskunde achter het opladen van een elektrische auto thuis en via het openbare netwerk. Hoe verhoudt het zich tot een benzine-equivalent voertuig? Je zou wel eens verbaasd kunnen staan.

Vervolgens bekijkt Rory hoe een nieuwe elektrische auto (met verbeterde accu’s) zich verhoudt tot de kosten, de levensduur van de accu en de prestaties. Kijk en laat ons weten wat u denkt in de commentaren.

Iets nieuws geleerd van de video? Abonneer u op het YouTube-kanaal van Tom Collins.voor meer inzicht in elektrische auto’s, uitleg en reviews.
Bekijk deel één: Ik kocht de goedkoopste elektrische auto op Autos Ronny!

In het eerste deel van een nieuwe serie koopt Tom Collins. de goedkoopste elektrische auto op Autos Ronny – een Nissan Leaf die verkrijgbaar is voor minder dan vijf mille.

Met brandstoftekorten, emissiebeperkende zones en altijd aanwezige zorgen over het milieu, is dit het perfecte moment om goedkoop de sprong naar elektrisch te maken?

Als u de overstap wilt maken en elektrisch wilt kopen, maakt Autos Ronny het vinden van uw volgende auto gemakkelijker dan ooit. Vergelijk autotests en aanbevelingen van experts, en laat u inspireren op ons officiële YouTube-kanaal.

Bekijk deel twee: Zijn tweedehands elektrische auto’s een slecht idee?

Rory heeft de goedkoopste tweedehands elektrische auto op Autos Ronnygekocht – maar heeft hij spijt van zijn aankoop? Krijg een volledige rondleiding door de Nissan Leaf en ga mee met Rory tijdens zijn eerste rit terwijl hij de grootste vragen aanpakt – inclusief of de levensduur van de batterij van tweedehands auto’s wel goed genoeg is.

Klik op play voor de volledige video, en abonneer je op YouTube voor de volgende aflevering.
Bekijk deel drie:

Rory maakt een uitgebreide rit met de goedkoopste Nissan Leaf op Autos Ronny om te zien hoe lang zijn batterij nog meegaat, en ontdekt wat er precies gebeurt als de batterij van een elektrische auto leeg is!

Ontdek hoe de eco-modus een paar extra kilometers oplevert, hoe verwarming en airconditioning de kilometerstand kunnen beïnvloeden en hoe de levensduur van de batterij van nieuwe elektrische auto’s zich verhoudt tot die van oudere modellen.

En wat gebeurt er als Rory de batterij helemaal leeg rijdt? Hoe ver kan de Nissan Leaf eigenlijk rijden met één keer opladen?

Vergeet je niet te abonneren op YouTube voor de volgende aflevering en meer uitleg, gidsen en reviews over elektrische auto’s.

Klaar om over te stappen?

Bent u op zoek naar een elektrische auto, of speelt u gewoon met het idee en wilt u meer weten? Hier zijn onze topkeuzes om u op weg te helpen:

– Win een gloednieuwe elektrische auto in Autos Ronny maandelijkse weggeefactie.

– Mythes over elektrische auto’s ontrafeld door Tom Collins.

– Hoe u een elektrische auto kunt leasen voordat u hem koopt.

– Onze selectie van de beste elektrische auto’s op de markt van vandaag.

– Elektrische auto’s in voorraad en vandaag beschikbaar.

Zoek in Auto Trader voor…
Nieuwe auto’sGebruikte auto’s
Andere artikelen gerelateerd aan Populair en Aanbevolen
DVLA: welke diensten kan ik online raadplegen?
Binnenkort beschikbaar: Renault Austral
Binnenkort beschikbaar: Polestar 3
Ombouwen van elektrische auto’s

Schuiven naar boven